Saturday, March 12, 2011

Best Friend Forever..

Salam wth.. Korg nmpk x gmbr kt bwh tu? Ha! Yg tgh2 tu best friend aku. Hehehhe..Kali ni aku nk cite psl best friend aku ni. Hehehe. Cik rose, jgn mrh cek noh! Hehehehe.. Tersebutlah kisah.. Lalalalala.. Awat aku bersyair ni?? Adehh.. Okay la. Nama dia Rosnah binti Shariff. Nama dlm fb Pena Terluka.Umo dia ,21 thn, coming soon. I/C dia 90xxxx-xx-xxxx. Muahahahhaa.. Mane blh bgtau kt cni beb! Rahsia negara! Hehehhe.. Aku kenal dia since sem lepas. Masa tu dia tgh xde kaki( bak kata amir la!) Sebenarnya thn  lepas dia accident kt roundabout Alor Setar. Accident moto dgn keta aso. Sabo je la. Kaki kiri dia la teruk. Sampai retak kot. Eh! btl ke cik rose? Klau salah tolong betulkan ye?? Tapi, alhamdulillah, she's getting better now. Cuma skrg ni dia xleh aktif mcm dulu2. Huhuhu. Kesian la dia.. Tp xpe, yg pntg dia selamat kan? Kt UUM ni, dia sorg je la best friend aku, yg blh thn dgn kerenah aku yg mcm childish plus senget plus sengal ni. Dia sgtla baik orangnya. Yg best ttg dia, dia xpnh nk kutuk2 org blkg. X mcm aku. Hohoho.. Klau dia xpuas hati dia pendam je. Tu yg best psl dia. Spnjg aku hidup 21 thn ni, (akn dtg la!) dia la org yg aku rasa paling2 baik pnh aku jumpa. Serius! Ehem2! Kepada lelaki2 yg kt luar sna tuh, korg klau nk dia, msti kna confront aku dlu k? Aku nk interview. Muahahahahaa.. Sepanjang aku knl dia, dia xpenah buat bnda yg menyakitkan hati aku. Ikot je ke mana aku pergi. Susah senang aku, susah senang dia jgk. Aku syg dia sgt2 weyhh. Klau korg nk tau, org2 kt cni slalu keliru antara aku n dia. Kejap2 pgl dia Nora la.. Yg aku diorg pgl cik Rose la. Hehehehehe. Slalu sma2 kan...

Kepada cik rose,~ Surat cinta nih! Hehehehe
Thanks for always be with me, through thick n thin. Thanks for understanding me. Thanks for your kindness. Thanks for pick me up when I fall. Thanks for lending me your ears, eyes n everything! Thnaks for sharing everything with me. N THANKS FOR BEING SUCH A WONDERFUL FRIEND ALTHOUGH I'M NOT GOOD ENOUGH FOR YOU. I love you dear.. :)

Sayang best friend aku sorg ni! Sangat2!!

"Best friends are the siblings God forgot to give us."












Ni la cik rose aku. 
Rose, ko jgn muntah hijau pulak k??
Aku sebat ko kang!
Muahahahahaaha.. :)

Urs truly,
Ami~xoxo

2 comments:

  1. salam...hoho...bangganya dapt adik mcm nie...haha

    ReplyDelete